WEDSTRIJDREGLEMENT,

Er wordt gespeeld met de Yonex Mavis 500/600 shuttle. In poule A en B (herendubbel), poule F (damesdubbel) en poule J/K (gemengd dubbel) mag er in overleg met een veren shuttle worden gespeeld! Wel graag zelf de shuttles meenemen!

Er wordt de gehele dag 12 minuten gespeeld. Het eindsignaal is gelijk het beginsignaal voor de volgende wedstrijd. Jullie kunnen meteen gaan beginnen of even inslaan. Aan jullie de keuze !!!!!! Zorg ervoor dat jullie op tijd bij de baan staan ivm het strakke tijdschema. Sommige poules moeten wat langer wachten, excuses hiervoor maar het kon echt niet anders. Hopelijk hebben jullie begrip hiervoor. Tussen de heren/damesdubbels en gemengd dubbels zit 12 minuten pauze.

Een wedstrijd wordt gespeeld tot 30 punten. Na het eindsignaal dient het punt uitgespeeld te worden en telt mee !!! Na afloop van een wedstrijd dient men zelf de punten en uitslag in te vullen op de papieren die naast de baan liggen of op de wedstrijdtafel voor de poules die geen vaste baan hebben !!!!!!!!!!!!! Winst = 2 punten, Gelijk = 1 punt, Verlies = 0 punten

Bij 15 punten dient er van speelhelft gewisseld te worden.

Er wordt gespeeld in poules. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de ingeschreven klasse, maar soms was het noodzakelijk om hiervan af te wijken. Dit heeft niet altijd te maken gehad met de sterkte maar met de optimale indeling ervan.

De klassering wordt opgemaakt naar het aantal gewonnen partijen. Bij gelijk eindigen telt het onderlinge resultaat, is dit alles nog gelijk dan telt het aantal voor-tegenpunten.

De organisatie stelt zich NIET aansprakelijk voor ongevallen, zoekraken en/of diefstal van bezittingen. Iedere deelnemer speelt met eigen risico. Bij uitval kan, indien mogelijk, vervanging worden geregeld in overleg met de wedstrijdleiding. Iedere speler/speelster wordt vriendelijk verzocht een telling van een wedstrijd voor zijn/haar rekening te nemen zodat de spelers/speelsters dit niet zelf hoeven te doen. Bij voorbaat dank.
Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, blijf er niet mee rondlopen, maar kom naar de wedstrijdleiding.

Mochten er gevallen zijn waarin het wedstrijdreglement niet voorziet dan beslist de wedstrijdleiding.

Organisatie VTO Cromstrijen Toernooi